ØKOLOGISK BURRITO MED OKSEKØD

INGREDIENSER

Tomatsalsa

300 g øko cherrytomater, skåret i kvarte
1 øko rødløg, i tern
4 spsk. øko olivenolie
½ bundt øko koriander eller persille, finthakket
Saften ½ øko lime
1 tsk. salt
Røræg
6 øko æg
Salt/peber
20 g øko smør


Desuden

2 spsk. øko olivenolie
200 g hakket øko oksekød
Salt/peber
4 øko tortillapandekager, medium
250 g øko kidneybønner
200 g revet øko goudaost
4 spsk. øko olivenolie
150 g øko creme fraiche 38 %

Opskrift af: Frederikke Wærens

Til 4 personer

FREMGANGSMÅDE

Tomatsalsa

Vend tomater i kvarte med løg, olivenolie, koriander, lime og salt. Lad det stå og trække, imens de andre elementer laves klar.

Røræg

Pisk æg, salt og peber godt sammen.

Varm en pande op med smør ved middelvarme og steg æggemassen under omrøring til en cremet røræg. Tag røræg af panden.

Varm panden op igen med olie og steg hakket oksekød på panden og krydr med salt og peber. Tag kødet af panden.

Fyld tortillapandekager med røræg, stegt hakket oksekød, kidneybønner og goudaost. Fold pandekagerne godt sammen og steg dem gyldne på panden på hver side.

Server lune breakfastburritos med creme fraiche og tomatsalsa.

For at passe på vores klimaet har vi skruet ned for oksekødet og op for det grønne i retten - uden at gå på kompromis med smagen. Vælg økologisk oksekød, så er du også med til at sikre høj dyrevelfærd og mere biodiversitet.

Kampagnen er støttet af Kvægafgiftsfonden

Måske du også kunne være interesseret i...