Hvid fisk i grøn sauce

FISK I ØKOLOGISK GRØN SAUCE

INGREDIENSER

100g mager benfri, hvid fisk, f.eks. torsk, sej, rødtunge, rødspætte

Grøn sauce
50 g øko løg
100 g øko squash
2 tsk øko rapsolie
100 øko spidskål
1/2 dl øko kokosmælk
3 dl vand
5 dråber øko citronsaft

FREMGANGSMÅDE

FRA 6 MDR * KAN FRYSES

Pil løget og skær det i både. Skær squash i mindre stykker. Kom olien i en gryde sammen med løg og squash. Steg nænsomt til løget er gyldent.

Snit spidskålen og tilsæt den sammen med vandet og kokosmælken. Kog under låg i ca. 10 minutter til det hele er mørt. Sluk og blend saucen til den er cremet og luftig.

Skær fisken i 10 små stykker og læg fiskestykkerne ned i saucen og opvarm gryden til lige før den koger, skru ned og damp fiskestykkerne møre – det tager 2-3 minutter. Tag et af stykkerne op og test, om den er gennemkogt.

Opskrifterne må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.

FÅ FLERE TIPS, TRICKS OG OPSKRIFTER TIL DIN BABYS FØRSTE SKEMAD